Soest

Driedaagse tuinreis naar Twente en Salland / 24-26 augustus 2022

Onze driedaagse tuinreis is, op veler verzoek, nog even in Nederland. Eigenlijk helemaal niet erg, want in ons eigen land zijn er de laatste jaren veel mooie tuinen bijgekomen die wij kunnen bezoeken.

Op 24 augustus 2022 vertrekken wij naar Salland en Twente en beginnen bij een oude bekende: de vijvertuinen van Ada Hofman. Een aantal van ons heeft de tuinen misschien al gezien, maar na dertig jaar is het mooi nog eens te kijken. Wel 50 vijvers zijn er te zien in dit waterparadijs!

 

Daarna gaan wij naar Tuin de Wueste en PlantZoentje.

Op de tweede dag komen In de tuin van Dorth, De Hoefslag en Tuin aan ’t Leusveld aan de beurt, met tussendoor een bezoek aan Deventer. Dit is een mooie oude middeleeuwse Hanzestad, waar wij kunnen rondlopen en genieten van de sfeer van deze oude stad.

De derde dag bezoeken wij Erve Odinc met een stadsbezoek aan Ootmarsum en Haarboershof. Ootmarsum staat bekend als het kunststadje van het oosten van Nederland.

Wij logeren in hotel Landgoed Ehzerwold in Almen. Wij denken hiermee een mooie driedaagse te hebben gevonden en hopen op een gezellige reis met u.

Wij verheugen ons er al op!

De kosten bedragen p.p. € 269,00 voor een tweepersoonskamer.

Toeslag eenpersoonskamer € 30,00.

De reis is inclusief tweemaal ontbijt/tweemaal diner.

Tuinentrees totaal ongeveer € 50,00.

Wilt u nog met ons mee op deze tuinreis dan kunt u zich aanmelden bij:

Kupers Tuinreizen tel.nr.: 0495 456 610.

Hier kunt u aangeven dat u wilt aansluiten bij de groep van G & B Soest.