Workshop "Tuin"shopper

Deze workshop wordt gegeven door Ingrid van de Kraats. Ingrid is een oude bekende van ons;in 2019 heeft zij de workshop Kerst voor ons verzorgd.Al 15 jaar geeft zij creatieve workshops aan huis of oplocatie. Zij vindt het fijn om met natuurlijke materialente werken zoals hout en allerlei bloemen, planten envruchten.

Op woensdagavond 28 september 2022 komt zij weer naar Soest en onder haar leiding gaan wij aan de slag.

Betekenis shopper: een shopper is een tas die handig is voor allerlei gelegenheden; natuurlijk wanneer er gewinkeld gaat worden, maar ook voor een stranddag of een picknick. Dit komt doordat een shopper vaak een groot vak heeft, dat ervoor zorgt dat er veel spullen in meegenomen kunnen worden.

Deze foto is slechts ter indicatie om een indruk te geven van wat wij gaan maken.

Wij gaan een “TUIN”shopper maken; een echte blikvanger voor in uw tuin of op uw balkon.

Als basis wordt er gewerkt met gaas en mos. Aan de shopper zit een zijvak en voorvak ter decoratie. In de tas zelf zitten mooie planten met hedera en deze wordt afgewerkt met herfstvruchten zoals kalebassen en/of dennenappels . Van deze shopper zul je lang plezier hebben en deze kun je elk seizoen weer opnieuw vullen.

Workshop informatie:

Code W2

Docent: Ingrid van de Kraats

Kosten: € 30,00 leden / € 35,00 niet-leden

Datum: woensdagavond 28 september 2022

Tijdstip: 20.00 – 22.00 uur

Aanmelden uiterlijk 12 september 2022 bij Mw. Ellen Wind, windgroeienbloei(at)kpnmail.nl  of via het inschrijfformulier.

Zelf meenemen; draadtangetje, snoeischaar, scherp mesje, plastic zak voor afval, big-shopper of kratje voor vervoer.