Speciale voorjaarsactie

Ook al zijn er nog weinig activiteiten mogelijk, toch wordt ook dit jaar door Groei & Bloei een speciale voorjaarsactie beschikbaar gesteld.

Vraag uw familie, vrienden, buren en kennissen lid van Groei & Bloei te worden.

Nieuwe leden die zich via een afdeling aanmelden hebben namelijk een voordeel boven nieuwe leden die via de landelijke website binnenkomen.

Bij aanmelding via onze afdeling Soest en Soesterberg krijgen zij een cadeau EN korting ( via www.groei.nl moeten zij kiezen tussen het cadeau OF de korting).

Het geschenk bij de Voorjaarsactie 2021 is de Felco 14 snoeischaar, een mooie schaar die ook geschikt is voor mensen met een kleinere hand.

Wat houdt de actie in?

* Lid worden tussen 18 maart t/m 21 april: voor de rest van het jaar 2021 betalen zij vanaf mei

€ 38,95 in plaats van € 52,00; een korting van ruim € 13,00

Met het aprilnummer EN de snoeischaar

* Lid worden tussen 22 april t/m 19 mei: voor de rest van het jaar 2021 betalen zij vanaf juni

€ 32,95 in plaats van € 44,00; een korting van ruim € 11,00

Met het meinummer EN de snoeischaar

Nieuwe leden ontvangen het april- of mei-nummer gratis van de afdeling. Zij ontvangen tevens gratis de Felco 14 snoeischaar ter waarde van € 52,00. Deze wordt toegezonden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Graag aanmelden bij Wim Kok: tel. 06-53798359 of e-mail: WCKok1993(at)kpnmail.nl