Algemene info van de commissie cursussen en workshops

De workshops worden gegeven voor alle bloem- en tuinliefhebbers. Dus alle leden van Groei & Bloei (maar ook niet-leden) zijn van harte welkom.

Aan de hand van een voorbeeld geeft de docent uitleg over het te maken stuk. Daarna gaat u zelf aan de slag met de aanwezige materialen. De docent zal u met raad en daad bijstaan.

De workshops zijn volledig verzorgd, dus inclusief de benodigde materialen. Per workshop is aangegeven wat de uiterlijke aanmelddatum is; dit in verband met het inkopen  van de benodigde materialen.

Locatie: lokatie van De Soestervogelvrienden, Molenstraat 8D, 3764 TG Soest. Maakt deel uit van het Desmond Tutu Centrum.

AANMELDEN CURSUS EN WORKSHOPS: bij Mw. Conny de Bont per e-mail: connydebont(at)xs4all.nl