Cursus bloemschikken 2023

Bloemschikken ….. “VOOR IEDEREEN”

SCHIK MET BLOEMEN

Op dinsdagochtend 17 januari 2023 begint de vier-delige cursus "Bloemschikken … voor iedereen".

Onder professionele leiding van Loes Amesz maken de cursisten prachtige creaties  van bloemen/blad en materialen, die zij zelf meebrengen.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze creatieve activiteit.

Bloemschikervaring is geen vereiste. Zowel gevorderden als beginners kunnen deelnemen aan deze cursus.

Voor elke les geeft de docente op wat er aan bloemen, groenmateriaal en ondergrond etc. meegenomen kan worden.
Zij maakt een voorbeeld en legt uit hoe het gemaakt is en waarom. Tijdens deze lessen worden door Loes verschillende technieken aangeleerd  en door u toegepast, zodat u met een mooi werkstuk naar huis gaat.

Zelf meenemen: draadtangetje, snoeischaar, scherp mesje, plastic zak, big shopper of kratje voor vervoer.

Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Lijkt het u leuk en wilt u ook mee doen?

Geeft u zich dan snel op want...... VOL=VOL

Cursus info:

Code C1

Docent: Loes Amesz

Kosten 4 lessen: € 40,00 leden / € 45,00 niet-leden

Tijdstip: 09.30 – 11.30 uur / dinsdagochtend

De data voor deze 4-delige cursus in 2023 zijn: 17 januari / 14 februari / 14 maart / 18 april.