CURSUS BLOEMSCHIKKEN: Bloemschikken ….. “VOOR IEDEREEN”

De cursus is volgeboekt, aanmelden niet meer mogelijk!!!!

“SCHIK MET BLOEMEN”

De eerste helft van 2022 heeft de cursus bloemschikken weer veel mooie bloemarrangementen opgeleverd.

De deelnemers zijn enthousiast en willen ook in de herfst weer verder gaan met deze cursus.

Op dinsdagochtend 20 SEPTEMBER 2022 begint weer een drie-delige cursus "Bloemschikken … voor iedereen".

Onder professionele leiding van Loes Amesz maken de cursisten prachtige creaties van bloemen/blad en materialen, die zij zelf meebrengen.

Voor elke les geeft de docente op wat er aan bloemen, groenmateriaal en ondergrond etc. meegenomen kan worden. Zij maakt een voorbeeld en legt uit hoe het gemaakt is en waarom.

Tijdens deze lessen worden door Loes verschillende technieken aangeleerd en door u toegepast, zodat u met een mooi werkstuk naar huis gaat.

Zelf meenemen: draadtangetje, snoeischaar, scherp mesje, plastic zak, big shopper of kratje voor vervoer.

Ook u nodigen wij uit kennis te komen maken met deze inspirerende hobby!

Bloemschikervaring is geen vereiste.

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in deze cursus.

Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Lijkt het u leuk en wilt u ook mee doen?

Geeft u zich dan snel op want...... VOL=VOL

Cursus informatie:

Code C2

Docent: Loes Amesz

Kosten 3 lessen: € 35,00 leden / € 40,00 niet-leden|

Tijdstip: 09.30 – 11.30 uur / dinsdagochtend

Data: 20 september 2022 / 11 oktober 2022 / 15 november 2022.