Workshop herfst

Op woensdagavond 19 oktober 2022 verzorgt Hanneke van Popering de workshop HERFST voor ons.

Hanneke organiseert al bijna 20 jaar workshops in dit creatieve vak. Zij geeft onder de naam www.hannekesworkshops.nl  diverse workshops in Gouda en Alphen aan de Rijn met de thema’s Herfst, Kerst en Voorjaar/Pasen. Ook verzorgt zij workshops voor de Volksuniversiteit Gouda, wijkcentrums en bij Groei & Bloei in Gouda.

Hanneke brengt haar kennis en creativiteit graag over op haar cursisten. Onder professionele leiding van Hanneke gaan wijeen prachtige herfstcreatie maken.

Wat gaan wij maken?…..

Een HERFSTSTANDAARD op basis van een metalen standaard met pin, die we omkleden met mos en diverse stukken hout, schors en takken. Wij decoreren de standaard met een slinger van malusappeltjes of rozenbottels en een slinger van physalis/lampionnetjes. Ook bevestigen wij aan de standaard en takken diverse reageerbuisjes of flesjes met daarin leuke mini boeketjes met herfstbloemen en fruit.

In verband met het vervaardigen van de frames kun je je uiterlijk 27 september 2022 aanmelden voor deze workshop.

Workshop informatie:

Code W3

Docent: Hanneke van Popering

Kosten: € 37,50 leden / € 42,50 niet-leden

Datum: woensdagavond 19 oktober 2022

Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur

Zelf meenemen; draadtangetje, snoeischaar, scherp mesje, plastic zak voor afval, big-shopper of kratje voor vervoer.

Aanmelden tot 27 september 2022 mogelijk bij mw. Ellen Wind, e-mail windgroeienbloei(at)kpnmail.nl of via het inschrijfformuulier

Attentie!!!!!

Deze workshop begint om 19.30 uur.

Deze foto is slechts ter indicatie om een indruk te geven van wat wij gaan maken.