Workshop kerst komt te vervallen.

Vrijdagavond 17 december 2021 gaan wij een mooi kerststuk maken.

De docente Sandra Westerveld, een oude bekende van Groei & Bloei, hebben wij bereid gevonden om weer een workshop voor ons te geven.

Wij gaan een metalen frame omwikkelen met natuurlijke materialen zoals mos, touw, takjes, diverse kleuren wol, ijslandsmos en lampjes. Binnen in het frame maken wij een rond bloemstuk met veel vers asparagus-groen dat heel sierlijk uit het bloemstuk zal vallen.

In het bloemstuk verwerken wij verse bloemen, kerstballen, kerstdecoratie en natuurlijk materiaal.

Op deze avond gaat het vooral om gezelligheid en wij hopen dat u blij naar huis toe gaat met een mooi bloemstuk.

Het lukt tot nu toe altijd….dus geeft u zich snel op!

De kleuren waaruit u kunt kiezen zijn: Champagne, Goud, Zilver, Rood

Sandra begeleidt u van A tot Z bij het maken van dit prachtige tafelstuk. U zult versteld staan van uw eigen kunnen.

Wij verzorgen "koffie met wat lekkers".

Bloemschikervaring is geen vereiste; dus zowel gevorderden als beginners zijn welkom!

Lijkt het u leuk? Meldt u zich tijdig aan, want er is altijd veel belangstelling voor onze compleet verzorgde workshops.

Code W2

Docente: Sandra Westerveld

Kosten: € 42,50 leden / € 47,50 niet-leden

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Datum: vrijdagavond 17 december 2021

Aanmelden uiterlijk 2 december 2021

Zelf meenemen: draadtangetje, snoeischaar, scherp mesje, plastic zak, big shopper of kratje voor vervoer.

De onderstaande foto is slechts ter indicatie om een indruk te geven van wat wij gaan maken

Aanmelden WORKSHOP KERST

* U kunt zich voor de workshop KERST aanmelden bij Conny de Bont e-mail: connydebont(at)xs4all.nl  onder vermelding van: naam / adres / telefoonnummer / wel-geen lid Groei & Bloei / code W2 KERST

* Bij aanmelding uw kleurkeuze doorgeven: rood / zilver / goud of champagne

* Wij verzoeken u vriendelijk om bij de aanmelding aan te geven dat u de coronamaatregelen en huisregels heeft gelezen.

Wij zien u graag bij de workshop KERST / Commissie cursussen en workshops