TERUGBLIK OP ONS "JUBILEUM" - EVENEMENT OP DE PALTZ

Op zaterdag 8 juni 2019 hebben wij ons 60-jarig jubileum gevierd met een evenement op het landgoed De Paltz bij het Herman van Veen Arts Center.

Wat eenmooie locatie! En wat een mooi programma voor jong en oud uit Soest of omgeving. Maar het weer was bar en boos. De slechtste dag van zowel de maand ervoor als de maand erna. Wij troffen het niet; ’s morgens was er veel wind, daarna veel regen, waaronder pittige buien, meer dan er voorspeld was.

Hulde aan hen die het evenement bezochten en soms zelfs met de fiets. Er kwamen toch zo'n 400 bezoekers.

Het programma varieerde van vroege vogelwandeling met ontbijt en fluitmuziek tot een groenmarkt met 20 kramen, familietheater, muziekconcert, bloemschikdemonstraties, bomenpresentaties, kinderactiviteiten, historische wandeling en natuurwandelingen.

En tot slot (na 16.00 uur) een aangeklede borrel voor onze leden. En... toen werd het mooi weer en zaten wij gezellig in de witte villa.

Toch hebben wij genoten. En sommige kraamhouders vertelden ons direct dat ze volgend jaar graag weer wilden komen; maar dan vieren wij geen jubileum en dus geen groot evenement op de Paltz. Veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen!

De foto’s van Hans van der Puijl / Lida Wezenaar

Jubileumfeest
Kraam op de groenmarkt
Bloemschikdemo