Activiteiten & Actueel

Excursievoorwaarden

Voor (dag)tochten door ons georganiseerd, dient u zich van tevoren op te geven bij de hieronder genoemde adressen. De tochten gaan alleen door als minimaal 8 personen zich hebben opgegeven. Er wordt gecarpooled hetgeen betekent dat de reiskosten over het aantal auto’s zullen worden verdeeld. Toegang tot tuinen, kwekerijen e.d. dient u zelf te betalen.

Belangrijk:

Wilt u meegaan met een excursie geeft u zich dan ruim van tevoren op. Dit om te zien of de excursie al of niet zal doorgaan. Wij kunnen dan ook de mensen die hun tuinen openstellen op tijd inlichten of wij wel of niet komen en zo ja, met hoeveel personen. Veelal wordt koffie geserveerd en bovendien zijn de tuinbezitters van tevoren druk om hun tuin voor ons bezoek mooi te maken/houden.

Voor meerdaagse tochten door ons georganiseerd, gelden de reisvoorwaarden die u toegestuurd krijgt wanneer u interesse heeft voor zo’n reis. Voor tochten door anderen georganiseerd gelden de door hen opgestelde reisvoorwaarden, die u van tevoren van ons ontvangt. Bij de tochten georganiseerd door Wim Willemsen naar België geldt dat na ontvangst van het excursiegeld uw deelname definitief is. De deelnemerslijst wordt in volgorde van opgave en ontvangst van de betaling gemaakt! Vol is vol!

Belangrijk: afbellen is geen reden tot restitutie.

Voor alle excursies kunt u zich opgeven bij de volgende personen (het liefst bij twee personen i.v.m. eventuele afwezigheid). U krijgt altijd een bevestiging van ons terug.

Mw. Joke Deurloo – tel. 035-6018181; e-mail: joke.deurloo(at)gmail.com   

Mw. Ria Pijpers – tel. 055-3017473; e-mail: ria(at)mpepe.nl  

Mw. Boukje Schuurmans, tel. 035-6025117; boukje.schuurmans-t(at)kpnmail.nl

Mw. Joan van der Puijl, tel. 035-6011296, joan.soest(at)gmail.com

meer
21
May
Alles is weer fris en groen
21
May
Blij van vrolijke akeleien