GEZOCHT: enthousiaste creatieveling

Steeds vaker merken we voor verschillende activiteiten wat meer publiciteit te willen genereren. Niet alleen om het onder de aandacht te brengen bij onze 500! leden, maar ook bij nog-niet-leden. En daar komen we nu net wat handjes en tijd voor te kort…Daarom zoeken we een enthousiaste creatieveling die ons team van vrijwilligers wil komen versterken. Dus… vind jij het leuk om een flyer op te maken voor een lezing of activiteit? En lijkt het je wat onze cursussen/ workshops, lezingen en excursies te promoten met wat stukjes (die je zelf schrijft) voor de krant, of op Facebook of op onze website? Heb je ideeën over hoe Groei & Bloei nog meer ‘in the picture’ te krijgen in onze groene gemeente? Meld je dan bij onze voorzitter de heer Riel Voet voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zien je graag!!

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders