Kom je ons helpen??

Na vele jaren actief te zijn geweest in de commissie cursussen/workshops gaat Riet Wind ons begin volgend jaar verlaten. Dit betekent dat er een plekje vrijkomt.

Daarom is Groei & Bloei Soest/Soesterberg op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om met de andere leden van deze commissie de cursussen en workshops te organiseren.

Samen zorgen wij ervoor dat we ieder jaar weer een interessant programma kunnen aanbieden. Het is leuk werk waar je veel van je organisatietalent en creativiteit in kwijt kunt.

De vacature moet volgend jaar ingevuld worden, maar we willen je graag tijdig laten meelopen en inwerken.

Heb je interesse neem dan contact op met één van de leden van deze commissie; dit kan per telefoon of per e-mail. Zij kunnen je alle informatie geven.

Mw. Riet Wind 035-6090588 / rietmellink41(at)gmail.com

Mw. Lida Wezenaar 035-5881540 / groeienbloeisoest(at)gmail.com