KOM JE ONS HELPEN???

”Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan”

Onze afdeling draait dankzij de inzet van leden, die actief zijn in de diverse commissies. Met elkaar zorgen wij ervoor dat wij ieder jaar weer een aantrekkelijk (activiteiten)programma kunnen aanbieden.

Als vrijwilliger kun je actief meedenken over de invulling van onze activiteiten. Samen met de collega commissieleden ga je uitvoering geven aan deze ideeën.

Wilt u zich op deze manier nuttig maken voor Groei & Bloei Soest(erberg)?

Onderstaand vindt u de activiteiten waarbij wij graag uw hulp inroepen.

1. Commissie Cursussen en workshops

Na vele jaren actief te zijn geweest in de commissie cursussen/workshops gaat Riet Wind ons begin volgend jaar verlaten. Dit betekent dat er een plekje vrijkomt. Daarom is Groei & Bloei Soest/Soesterberg op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger  die het leuk vindt om met de andere leden van deze commissie de cursussen en  workshops te organiseren.

Samen zorgen zij ervoor dat we ieder jaar weer een interessant cursus/workshopprogramma kunnen aanbieden.

Het is leuk werk waar je veel van je organisatietalent en creativiteit in kwijt kunt.

De vacature moet volgend jaar ingevuld worden, maar we willen je graag tijdig laten meelopen en inwerken.

Heb je interesse neem dan contact op met één van de leden van deze commissie, dit kan per telefoon of per e-mail. Zij kunnen je alle informatie geven.

Mw. Riet Wind             035-6090588 / rietmellink41(at)gmail.com

Mw. Lida Wezenaar      035-5881540 / groeienbloeisoest(at)gmail.com

Mw. Conny de Bont      035-5411172 / connydebont(at)xs4all.nl

2. Organisatie Open Tuinen

Na jarenlange trouwe dienst en enthousiasme heeft Elly Joziasse helaas besloten het stokje over te geven. Daarom zoeken wij voor deze commissie een nieuw lid om samen met Joop Brouwer de Open Tuinen van 2018 voor onze afdeling te organiseren.

De meesten van u kennen deze activiteit van Groei & Bloei wel. Tijdens de Nationale Tuinweek (derde week juni) wordt een (fiets)route uitgezet langs een tiental tuinen. Iedereen kan die dag de tuinen bewonderen ter inspiratie en vermaak!!

De Commissie Open Tuinen draagt zorg voor het kiezen van de tuinen, de route en activiteiten die in de tuinen te zien/doen zijn en een bedankje voor de mensen die hun tuin open stelden. Natuurlijk zijn er op de dag zelf ook meerdere Groei & Bloei vrijwilligers die bijspringen.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Joop Brouwer:  035-6012515 of via joop.brouwer(at)live.nl

3. Coördinator Bloeiwijzer / Website

Wij zijn op zoek naar assistentie voor de redactie van ons magazine “Bloeiwijzer” en onze webmaster (2e webmaster)

Communicatie met onze leden hebben wij hoog in ons vaandel staan. Wij informeren onze leden over onze activiteiten zoals cursussen/workshops, informatie-avonden, excursies, markten etc. via onze website www.soest.groei.nl , ons magazine “Bloeiwijzer”, de digitale nieuwsbrief “Nieuwsflits”, e-mail, facebook.

Ons magazine Bloeiwijzer (in kleur) verschijnt vier keer per jaar te weten: in augustus (programma), november, februari en mei. Deze wordt per post aan onze leden verzonden.

Onze website wordt al langer beheerd door dhr. Arie Blok. Ook voor ons is de website een belangrijk medium en houden deze graag actueel.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die computervaardig is en het leuk vindt om te helpen bij het actueel houden van onze website en de schakel te zijn tussen de redactie van de bloeiwijzer en onze webmaster. In voorkomende gevallen zoals vakantie/ziekte vervangt u de webmaster en redactielid van de Bloeiwijzer.

Interesse?

Meld je aan bij onze secretaris Ester Swinkels: info(at)soest.groei.nl

Mocht je vragen hebben over deze functie dan kun je ook contact opnemen met onze secretaris.

---------------------------------------------------------------

Voor deze b(l)oeiende functies kunt u zich aanmelden via de e-mail: info(at)soest.groei.nl  of vrijblijvend bellen met de genoemde contactpersonen. Ook voor vragen over de betreffende vacature kunt u hier terecht.

Het zou fijn zijn als wij een aantal nieuwe commissieleden mogen begroeten.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien