Activiteiten & Actueel

Blikvangersprijs 2017

Tijdens de landelijke Algemene Vergadering van Groei & Bloei van zaterdag 3 juni jl. hebben wij de 3e prijs in de Blikvangersprijscompetitie uitgereikt gekregen voor de inzending: "Kersttrends door het oog van studenten”.

Het doel van de "BlikvangersPRijs" is om Groei & Bloei bij een groter publiek bekend te maken. Een club waar je bij wilt horen als je van groen houdt.

In 2016 werd onze kerstdemonstratie in een nieuw jasje gestoken. Groei & Bloei Soest(erberg) en Baarn zochten de samenwerking met studenten "Flower Design" van het Wellant College uit Houten. Het was een groot succes!

Wij hebben dit vernieuwende concept opgetekend en hebben dit ingestuurd om mee te dingen naar de “BlikvangersPRijs” van Groei & Bloei.

Wij zijn supertrots dat het vele werk dat wij in dit project hebben geïnvesteerd de jury heeft doen besluiten deze waardering aan ons toe te kennen.

Uit het juryrapport:

Het evenement wordt helder toegelicht. Leuk dat er specifiek contact is gezocht met jongeren om hun visie op bloemschikgebied te laten zien. Tijdens de kerstdemonstratie is er live verslag gemaakt van de presentaties en op facebook geplaatst. De jury wil de afdeling Soest(erberg) graag een pluim geven omdat zij de samenwerking met jongeren opgezocht hebben.

meer

 

 

 

15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
07
Jul
bloemen, bijtjes en vlinders