Gezocht: vrijwilligers voor een nog te realiseren moestuin.

Balans Kinderboerderij De Veenweide ligt al ruim 40 jaar aan het Vedelaarpad midden in de wijk Overhees in Soest.

Het is een prachtige locatie waar kinderen (tot en met 12 jaar) en hun ouders/verzorgers kunnen genieten van de dieren, de speeltuin en educatieve activiteiten.

Wij hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om de Kinderboerderij nog

leuker te maken! Er zijn twee nieuwe speeltoestellen geplaatst, er is een proeftuin “Proef (de) Tuin” aangelegd, waar iedereen welkom is om te komen proeven en wij zijn bezig met het aanleggen van een educatief pad.

Er zijn ook plannen voor de aanleg van een moestuin. De aanleg en het onderhoud van een moestuin is erg intensief en er moet in eerste instantie een goed en doordacht plan worden gemaakt.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om in een comité plaats te nemen om een dergelijk plan op te stellen. Op termijn bekijken wij welke en hoeveel hulp er nodig is bij de uitvoering van de plannen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Rebecca Middelman / 06-12445650, e-mail r.middelman(at)stichtingbalans.nl

GedoogRood…
BLAUWHILDE