Activiteiten & Actueel

Van de voorzitter

Bij het verschijnen van deze Bloeiwijzer is het alweer februari in het nieuwe jaar. Toch wil ik namens het voltallige bestuur u allemaal nog een gelukkig, gezond en een groen 2019 toewensen.

Een heel bijzonder jaar want Groei & Bloei, afdeling Soest/Soesterberg, viert haar 60-jarig jubileum. Aan een dagvullend programma wordt momenteel hard gewerkt. Wij vragen u hiervoor zaterdag 8 juni 2019 vrij te houden. De festiviteiten zullen plaatsvinden op Landgoed De Paltz: zie blz. 7 van de bloeiwijzer en de website.

Wat staat er verder op het programma?

Interessante informatie-avonden, workshops, marktjes en excursies. Voor een overzicht van onze activiteiten voor de komende maanden zie onze agenda in dit blad en/of volg ons via social media.

Vergeet vooral de plantjesactie niet, waarvan de uitreiking op 6 april 2019 zal plaatsvinden. En het voorjaarsweekend “Tuinplezier” op 23 en 24 maart 2019, georganiseerd door de Botanische tuinen van Utrecht en het rayon Utrecht van Groei & Bloei, waarbij ook onze afdeling actief is. Dit lijkt mij een prima start van het tuinseizoen. Al met al is er weer genoeg te doen en voor ieder wat wils.

Tot slot wil ik de mensen bedanken, die weer druk zijn geweest met de uitgave van deze Bloeiwijzer en natuurlijk zijn wij ook erg blij met onze vaste groep van adverteerders.

Wij hopen u bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten.

Namens het bestuur: hartelijk welkom en tot ziens!

Riël Voet, voorzitter

meer
22
Mar
Beloond voor wachten op de zon
21
Mar
Ze zijn er nog: pad en salamander