Van de voorzitter

Na een lange en mooie zomer heeft de herfst zijn intrede gedaan. Misschien tijd voor de laatste werkzaamheden in de tuin om deze klaar te maken voor de winter. De vakanties liggen alweer achter ons.

Bij Groei & Bloei Soest/Soesterberg zijn wij weer gestart met activiteiten of de voorbereidingen hiervan.

Denkt u maar vast aan ons 60-jarig jubileumfeest met een bijzonder programma, gepland voor volgend jaar aan het begin van de Nationale Tuinweek (juni 2019).

Onze afdeling telt momenteel ruim 450 leden en hiermee zijn wij een middelgrote afdeling binnen Groei & Bloei. Er zijn afdelingen die de laatste jaren sterker gegroeid zijn, maar dat is meestal het gevolg van het fuseren van afdelingen. Reden hiervan is het tekort aan vrijwilligers die zich willen bezighouden met actieve taken. Wij zijn verheugd te beschikken over een mooi aantal enthousiaste mensen, die diverse taken op zich nemen. Hieruit blijkt hoe leuk bepaalde activiteiten zijn binnen onze afdeling.

Toch zijn wij steeds op zoek naar leden, die een extra handje willen helpen. Met name voor taken die momenteel door één persoon worden gedragen en waarbij ondersteuning noodzakelijk is om continuïteit te kunnen garanderen. De mogelijkheden hiertoe zijn zeer uiteenlopend. Laat u eens informeren door een bestuurs- of commissielid.

Voor alle komende activiteiten, zoals cursussen en workshops, kunt u onze agenda elders in dit blad bekijken, onze website bezoeken en ons volgen via social media.

Namens het bestuur en commissies heet ik u hartelijk welkom bij de komende evenementen.

Tot ziens.

Riël Voet, uw voorzitter