In verband met de geldende corona-maatregelen en de verwachtingen kan onze Algemene Ledenvergadering helaas niet op 8 april 2021 worden georganiseerd. Althans niet met een fysieke bijeenkomst. Het zou wel kunnen met een onlinebijeenkomst (bijv. Zoom-sessie), maar het bestuur schat in dat de belangstelling bij onze leden daar niet naar uitgaat.

Wij geven de voorkeur aan een fysieke bijeenkomst gecombineerd met een mooie presentatie.

Het moet gewoon ook een leuke avond worden waarbij wij elkaar ontmoeten. Daarom wordt de ALV uitgesteld naar de eerste helft van september.

Datum en plaats volgen later. Dit betreft dan een ALV over 2019 en 2020 (en een deel van 2021).

Het sociaal jaarverslag van 2019 staat al op onze website; het verslag van 2020 zal spoedig volgen.