Soest

Communicatie

Contact met de leden onderhouden we middels deze website, e-mail, facebook, een digitale nieuwsbrief (Nieuwsflits) en een gedrukte nieuwsbrief genaamd ''Bloeiwijzer''.

Website

U hebt die nu onder ogen, en we doen ons best om deze actueel te houden.

e-mail

Het e-mailadres van Groei & Bloei Soest(erberg) is:  info(at)soest.groei.nl

Groei & Bloei op Facebook

Sinds januari 2013 hebben we als Groei & Bloei Soest – Soesterberg een pagina op Facebook. De pagina is te vinden via de volgende link: https://www.facebook.com/GroeiBloeiSoestSoesterberg

Zit u op facebook, dan kunt u ons volgen door op de knop ‘vind ik leuk’ te klikken.

U ziet dan voortaan alle activiteiten in uw nieuwsoverzicht naar voren komen en u kunt zelf ook items op de pagina plaatsen of deze delen met uw vrienden.

Wij zien u graag op Facebook!

Bloeiwijzer

Al vele jaren is de Bloeiwijzer ons huisorgaan. Deze verschijnt viermaal per jaar.

Alle activiteiten voor de komende maanden worden er in genoemd. Het blad is in kleurendruk en bevat ook advertenties. Alleen daardoor is een dergelijke uitgave mogelijk.

Met dank aan onze adverteerders, die vaak ook nog tien procent korting geven. 

Nieuwsbrief

Omdat de Bloeiwijzer maar vier keer verschijnt is de digitale Nieuwsbrief daarop een mooie aanvulling.  Rondom het begin van de maand kan ieder deze via de mail verkrijgen.  We komen dan nog even terug op de komende activiteiten.

Via de website (zie rechts onder) kan men zich voor de Nieuwsbrief aan- of afmelden.  Ook kan u daar uw inschrijving wijzigen!