Soest

Welkom bij Groei & Bloei
Soest

Uitgelicht

 Bij het verschijnen van de Bloeiwijzer Lente 2024 is het alweer februari in het nieuwe jaar. Toch wil ik namens het voltallige bestuur u allemaal nog een gelukkig en gezond en natuurlijk een groen 2024 toewensen. Wij kijken terug op het natste en warmste jaar sinds 1901 en ook het nieuwe jaar is nat begonnen. En onverwacht konden wij ook de schaatsen onderbinden op de ondergelopen weilanden.

Maar behalve dat kijken wij ook terug op de door ons met succes georganiseerde activiteiten. Ook dit jaar zullen wij niet stilzitten en kunt u het nodige van ons verwachten, zoals cursussen, workshops, informatieavonden, marktjes en excursies. Niet alle data van de komende activiteiten zijn bij de uitgave van deze Bloeiwijzer al bekend. De cursus bloemschikken ‘Voor Iedereen’ is eind januari van start gegaan. U kunt de informatieavond over milieubewust en klimaatbestendig tuinieren door Margareth Hop op 20 februari 2024 alvast noteren.

Op zaterdag 6 april 2024 is er weer de plantjesmarkt bij Harm-Jan Luth aan de Jachthuislaan 68, met weer een fantastisch aanbod van jonge plantjes.

En natuurlijk kijken wij uit naar de open tuinen dag in Soest op zaterdag 15 juni 2024.

Ook kunt u nog onze Algemene Ledenvergadering verwachten gecombineerd met een gezellig samenzijn. Wij houden u op de hoogte en u kunt ons volgen via sociale media.

Tot slot wil ik de mensen bedanken die weer druk zijn geweest met de uitgave van de Bloeiwijzer Lente 2024.

Daarnaast zijn wij natuurlijk ook erg blij met onze trouwe groep van adverteerders, die ons ook dit jaar weer willen steunen. Zonder hen zou dit blad niet kunnen bestaan. Wij hopen u in 2024 vaak te ontmoeten bij onze activiteiten.

Namens het bestuur: hartelijk welkom en tot ziens.

Riël Voet, uw voorzitter

Tuinlog

22 Mar

Paul

De roze sneeuw…

29 Feb

Paul

Een tuin is als een vriend…

Meer