Soest

Welkom bij Groei & Bloei
Soest

Uitgelicht

Plantjesactie 2023

Zaterdag 8 april 2023

Meer

Tuinreis Münster

Woensdag 21 t/m vrijdag 23 juni 2023

Meer

De bloeiwijzer maart 2023 is uit, het eerste nummer in het nieuwe jaar. Ik hoop voor iedereen een jaar in gezondheid en met veel plezier in de beleving van tuinieren, bloemschikken of iedere andere passie voor groen. Tijdens mijn eerste kennismaking in 2016 als algemeen bestuurslid viel mij vanaf het eerste moment op hoe enorm enthousiast en bevlogen iedereen is. Niet alleen de mensen binnen het bestuur, maar ook de commissieleden en alle vrijwilligers, die zich enorm inzetten voor Groei & Bloei Soest. Een bijzonderheid vandaag de dag.

Er zijn meerdere manieren om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan. Wilt u deel gaan uitmaken van ons enthousiast team? Laat het ons weten. Wij verwelkomen u graag.

Soms gebeurt het, en ook nu, dat mensen een stapje terug doen. Gelukkig blijven zij vaak toch nog betrokken bij Groei & Bloei en delen dan graag hun kennis en ervaring. Wij zullen ons blijven inzetten voor een brede betrokkenheid van onze leden en hopen ook niet-leden te enthousiasmeren. Wij hopen dit mede te doen met het programma dat wij u aanbieden. Graag nodig ik u uit voor de:

Algemene Ledenvergadering op 20 april 2023.

De ALV zal wederom plaatsvinden in de Stoethoeve. Leden die vorig jaar ook zijn geweest begrijpen waarom. Na afloop is er een gezellig samenzijn. Graag van tevoren aanmelden i.v.m. de catering.

En tot slot wil ik de mensen bedanken die druk zijn geweest met de uitgave van deze nieuwe Bloeiwijzer. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook erg blij met onze groep van adverteerders, die ons ook dit jaar weer willen steunen. Zonder hen zou dit blad niet kunnen bestaan.

Wij hopen u in 2023 vaak te ontmoeten bij onze activiteiten.

Namens het bestuur: hartelijk welkom en tot ziens.

Riël Voet, uw voorzitter

Tuinlog

19 Mar

Veris-lente

2923 week 11 LENTE equinox

11 Mar

Veris-lente

2023 week 10 Maart roert z’n staart

Meer