Soest

Welkom bij Groei & Bloei
Soest

Uitgelicht

Vierdaagse tuinenreis Engeland

Donderdag 1 t/m zondag 4 augustus 2024

Meer

Voorwoord

Naar mijn idee hebben wij een korte winter gehad. De natuur kwam vroeg op gang. Als ik dit schrijf is het zacht en natter dan nat. Als referentie kijk ik altijd in mijn tuin naar de Japanse sierkers in het zicht van het raam. De eerste bloemen kondigden zich aan in de derde week van februari. Ruim een maand eerder dan gebruikelijk. Meestal wordt de natuur wel weer geremd door kouder weer, maar dit keer niet. Door klimaatverandering wordt het groeiseizoen langer en misschien kunnen wij daardoor in de tuin wel meer tijd vinden om alle problemen om ons heen van ons af te zetten.

Wij zullen u hierbij helpen met tal van activiteiten! Kijk hiervoor in deze Bloeiwijzer naar onze agenda: www: wat, waar, wanneer ?? En natuur lijk de terugblikken op de afgelopen maanden.

Iets dat u eigenlijk niet mag missen is de Algemene Ledenvergadering van Groei & Bloei Soest en Soesterberg op 30 mei 2024. Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs. Wij vragen u zich vóór 14 mei a.s. aan te melden.

Ik mag met trots vertellen dat onze afdeling dit jaar 65 jaar bestaat. Een reden temeer om langs te komen en deel te nemen aan de wijnproeverij. Misschien kunt u iemand in uw omgeving warm maken voor het lidmaatschap van onze vereniging. Nieuwe leden die zich aanmelden via de afdeling Soest en Soesterberg kunnen rekenen op een interessante aanbieding.

Mijn dank gaat natuurlijk ook weer uit naar al onze inmiddels trouwe adverteerders.

Tot slot wil ik u alvast een fijne zomer en vakantie periode toewensen en hoop ik u snel tegen te mogen komen bij één van onze activiteiten.

Riël Voet, uw voorzitter

Tuinlog

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

08 Jun

Paul

AFSCHEID..

Meer