Soest

Welkom bij Groei & Bloei
Soest

Uitgelicht

Workshop Kerst 2023

Maandag 11 december 2023

Meer

Als ik dit schrijf is het herfst, het seizoen van de warme kleuren, vallende bladeren en najaarsrust. Tijdens de eerste dagen van oktober merken wij er nog niet veel van. Het voelt zomers en de natuur gaat voorlopig nog even door. Gisteren heb ik de laatste appels uit de appelboom geplukt en hebben wij een appeltaart gebakken. Dat wordt weer smullen.

Wij hopen dat u zult genieten van de nog komende activiteiten bij Groei & Bloei. De redactie heeft weer haar best gedaan om u dit winternummer te kunnen presenteren. Verder natuurlijk mijn dank aan een ieder die zich inzet voor Groei & Bloei Soest en Soesterberg en deze een warm hart toedraagt.

Alle vrijwilligers hebben in oktober een bollenpakket met de Tulipa 'Groei & Bloei150' ontvangen. Deze triumphtulp ‘Groei & Bloei 150’ werd vorig jaar gedoopt ter gelegenheid van ons 150-jarige jubileum.

Uiteraard ook mijn dank aan onze adverteerders. Zonder hen zou dit blad niet tot stand kunnen komen. In tegenstelling tot eerdere publicatie zullen wij in 2024 starten met de rubriek "adverteerder aan het woord".

Naast de reeds geplande informatieavonden, cursus en workshops blijven wij ons inzetten om nieuwe activiteiten te organiseren. U kunt hiervan op de hoogte blijven via onze sociale media.

Tot slot hoop ik u natuurlijk te mogen ontmoeten op één van onze komende activiteiten.

Riël Voet, uw voorzitter.

Tuinlog

16 Oct

Paul

Wolken…

15 Oct

Harry Hakvoort

Vroege lentebloei

Meer