Soest

Welkom bij Groei & Bloei
Soest

Uitgelicht

Gardenista 2021

Van 22 t/m 26 september 2021

Meer

Open tuinendag 2021

Zaterdag 14 augustus 2021

Meer

Fotowedstrijd

De winnende foto

Meer

Voorwoord

De bloeiwijzer van april 2021 is verschenen. Ik hoop van harte dat persoonlijk leed u en uw dierbare bespaard is gebleven. Het leven, inmiddels meer dan een jaar, in het coronatijdperk is voor velen moeilijk en zwaar.

Maar wij moeten optimistisch blijven en zien uit naar het moment, waarop wij weer kunnen doen wat wij graag willen.

Wij kijken uit naar mooie activiteiten; zoals de plantjesactie op 10 april 2021; de voorjaarsmarkt van Groei & Bloei Baarn en Soest. Of een excursie?

En eindelijk de bomenfietstocht door Soest op zondag 9 mei 2021, waarbij wij hopen op mooi weer.

Als klap op de vuurpijl de open tuinendag op zaterdag 19 juni 2021.

Ook zijn wij er klaar voor om in het najaar weer te starten met activiteiten voor de leden (workshops/ cursussen/informatie-avonden). Een en ander blijft natuurlijk afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Details over ons programma vindt u elders in het blad.

Misschien kent u iemand in uw omgeving die u kunt attenderen op een interessante aanbieding op het lidmaatschap van Groei & Bloei. Nieuwe leden, die zich via de afdeling Soest aanmelden, krijgen namelijk een cadeau EN een korting. Lees hierover in de bloeiwijzer van april of op deze site.

Tot slot wil ik u alvast een fijne zomer en vakantieperiode toewensen en ik hoop u snel tegen te mogen komen op een van onze komende activiteiten.

Uw voorzitter,

Riƫl Voet

Tuinlog

14 Jun

Anneke Duyvesteijn

De onsterfelijkheid van Sarah - Blik op de Tuin...

12 Jun

Harry Hakvoort

Applaus voor…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden