Soest

Terugblik informatieavond

Het was een geslaagde infoavond!

Wij waren best een beetje nerveus in de aanloop naar 29 maart. Onze eerste informatieavond sinds twee jaar. Maar dat bleek niet nodig te zijn. Wij hadden een volle zaal! Misschien sprak het onderwerp “de klimaatvriendelijke tuin”  veel mensen aan. Wij hebben de afgelopen jaren immers als tuineigenaren allemaal te maken gehad met de wateroverlast, de stormen en de extreem droge periodes. Maar dat we ondanks een belangrijke voetbalwedstrijd, toch zoveel mensen wisten te trekken, deed ons goed. Wij verwachtten één dame van het Waterschap , maar werden verrast met twee dames. Zij wisten de zaal van begin tot eind geboeid te houden. En wij moesten constateren dat ze zich heel goed hadden voorbereid.

Er werd al snel door hen opgemerkt dat de tuinen in Soest moeilijk met elkaar te vergelijken zijn. Het is uiteraard een feit dat een tuin in het Veen  een andere verzorging behoeft dan een tuin op Soest-Zuid en in de Eempolder .

Wij doen ons best in de toekomst meer infoavonden te verzorgen waar u als tuinliefhebber praktische en inspirerende ideeën  op kunt doen.

Heeft u suggesties voor mogelijke onderwerpen dan horen wij dat graag.

Commissie Excursies en Infoavonden